Видалення запису

В мене питання до адміністрації: чому не передбачена можливість самостійно повністю видалити допис, щоб не існувало його «слідів» взагалі? Чому не передбачена можливість видалити акаунт за бажанням?

6 коментарів

Максим Татарченко
Хотів мініснути, але рука з'їхала. Так що пишу тут.
-1. Тут не сміттярка з лінками, а платформа для статей.
Святослав Вишинський
До дискусії: чи не варто взагалі заборонити в мережі «ВКурсі» публікацію також і «тізерів» у стилі «читайте більше за посиланням»?
Максим Татарченко
цілком можна, хоча тізер теж різний буває, наприклад на нетекстову інформацію, що не переноситься напряму. Але це вже деталі модерації.
Святослав Вишинський
Перед публікацією дописів у мережі «ВКурсі», будь ласка, зверніть увагу на Правила проекту. У рамках нашого проекту не слід розміщувати «голі» посилання, так як основна концепція «ВКурсі» — це авторський контет. Щоби не видаляти цей допис за порушення Правил, модератор скопіював у нього текст статті, на яку Ви посилаєтесь.
Святослав Вишинський
Ваша відповідь зрозуміла: тепер більше схоже на те, що Ви прийшли на «ВКурсі» не для конструктивного обміну ідеями, а для штучного нарощування трафіку сторонньому проекту. Однак перш ніж публікуватись, слід читати Правила при реєстрації — їх усього декілька, в т.ч. по правам модераторів. Вміст допису буде очищено.
Святослав Вишинський
«В мене питання до адміністрації: чому не передбачена можливість самостійно повністю видалити допис, щоб не існувало його «слідів» взагалі? Чому не передбачена можливість видалити акаунт за бажанням?»

Відповідаємо на запитання видалення профілів та дописів на даний момент є неможливим, тому що проект «ВКурсі» — це мережева платформа, яка функціонує як дискусійний майданчик, де коментарі часто важать більше, ніж дописи, які їх провокують, і де кожен голос користувача впливає на загальну рейтингову шкалу. Відтак видалення одного сегменту веде до видалення коментарів інших авторів, а також до перерахунку всіх голосувань за 2,5 роки існування мережі, так як «вага» кожного голосу варіюється від рейтингу користувача. Ми мислимо проект як колективну мережеву взаємодію, «копилку», в котру кожен автор додає щось від себе, а тому розбивати її на догоду плинним настроям ми не збираємось. Якщо користувачам це неприйнятно: вони не реєструються, так як перед завершенням реєстрації мають змогу прочитати короткі Правила, в яких усе доступно викладено, в т.ч. попередження про те, що профілі, дописи і коментарі не видалятимуться.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте